tirsdag den 18. september 2012

Så er den gal igen.

Mange er glade for spejderne i Hoptrup og vores dejlige faciliteter, men ikke alle er klar over, hvordan man bør behandle dem.

Som mange spejdere nok er klar over, så har der gennem en lang årerække været forskellige former for hærværk. Dette er vi naturligvis kede af, da vi gerne vil bruge pengene på fede aktiviteter i stedet for på renovering af forskellige skader. For nylig skete det så igen, men denne gang havde det en noget mere træls karakter i form af indbrud.

I forbindelse med indbrudet har spejderne mistet en computer og en projektor, som er skænket af UC Syddanmark, og som vi naturligvis er meget kede af at have mistet, da vi nu er sat tilbage i forhold til de fede spejderaktiviteter vi gerne vil lave med børn og unge fra Hoptrup og Marstrup.

Derfor, hvis der er nogle der får kolde fødder, eller der er nogle, som på den ene eller den anden måde har kendskab til hændelsen, så vil vi naturligvis rigtig gerne hører fra jer.

Kontakt kan ske til Mette Aldershaab eller til spejdermøder med mere.

Vi fortsætter naturligvis med at lave spændende og udviklende aktiviteter og håber, at vi for fremtiden kan undgå den her slags episoder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar